Av och för vårdpersonal!

iDoc-teamet

Gustav Larsson

AFFÄRSUTVECKLARE

Affärsutvecklare med kundansvar och avtals- och upphandlingsansvar. Kontakta mig om du är nyfiken på våra tjänster, har behov av personal eller vill veta vad vi kan erbjuda er.

Sofia Eriksson

BEMANNINGSKOORDINATOR


070-0924996

Bemannar med läkare och sjuksköterskor, ring mig idag för att höra vad vi kan erbjuda. Goda villkor och stort tjänsteutbud. Jag tillgodoser dina önskemål och ser fram emot att höra från dig!

Martina Bäck

Konsultchef & Specialistsjuksköterska


070-0924997

Bemannar med läkare och sjuksköterskor. Jag är själv vidareutbildad ambulanssjuksköterska, och har förståelse för vad vårdpersonal värdesätter och önskar i arbetet.

Lotta Bjernliden

KOORDINATOR


076-0218581

Har i första hand ansvar för löner och fakturering men jobbar även med många sidoprojekt inom verksamheten. Hör av dig till mig om du har några frågor!

Amanda Strandberg

Bemanningskoordinator


072-088 12 94

Ser till att rätt människa hamnar på rätt uppdrag. Jag är utbildad undersköterska och kommer närmast från ett Sveriges största bemanningsföretag. Hör av dig om du är nyfiken på iDoc!

 Vad behöver ni?

iDoc är ett bemanningsföretag med ungdomlig anda och lång erfarenhet inom hälso- och sjukvård. Vi har vårt säte i Norrköping och bemannar vården med läkare och sjuksköterskor i hela landet. Vår erfarenhet omfattar allt från små privata vårdinrättningar till större sjukhus. För oss är den personliga kontakten en viktig del i att bygga hållbara samarbeten där såväl kunder som patienter ska kunna känna tillit och omtanke. Vårt mål är att erbjuda trygga vårdtjänster genom uthyrning av vårdpersonal.