Av och för vårdpersonal!

iDoc-teamet

Gustav Larsson

AFFÄRSUTVECKLARE

Affärsutvecklare med kundansvar och avtals- och upphandlingsansvar. Kontakta mig om du är nyfiken på våra tjänster, har behov av personal eller vill veta vad vi kan erbjuda er.

Mari Mellström

BEMANNINGSKOORDINATOR


070-0924996

Bemannar med läkare och sjuksköterskor, ring mig idag för att höra vad vi kan erbjuda. Goda villkor och stort tjänsteutbud. Jag tillgodoser dina önskemål och ser fram emot att höra från dig!

Martina Bäck

BEMANNINGSKOORDINATOR & VERKSAMHETSUTVECKLARE


070-0924997

Bemannar med läkare, psykologer och sjuksköterskor. Jag är själv vidareutbildad ambulanssjuksköterska, och vet vad som krävs för att göra personalen nöjd.

Hanna Skog

BEMANNINGSKOORDINATOR


076-0218581

Bemannar med läkare, psykologer och sjuksköterskor. Jag är själv legitimerad sjuksköterska som jobbat inom flera olika områden och har god förståelse och erfarenhet gällande olika vårduppdrag. Jag skulle gärna vilja se dig som en av våra konsulter.

 Vad behöver ni?

iDoc är ett bemanningsföretag med ungdomlig anda och lång erfarenhet inom hälso- och sjukvård. Vi har vårt säte i Norrköping och bemannar vården med läkare och sjuksköterskor i hela landet. Vår erfarenhet omfattar allt från små privata vårdinrättningar till större sjukhus. För oss är den personliga kontakten en viktig del i att bygga hållbara samarbeten där såväl kunder som patienter ska kunna känna tillit och omtanke. Vårt mål är att erbjuda trygga vårdtjänster genom uthyrning av vårdpersonal.