Intresserad av att jobba som hyrläkare eller stafettläkare? 

Drömmer du om att själv styra över din tid? Önskar du utvecklas i din yrkesroll? Vill du spendera så lite tid på pappersarbete som möjligt? Då är uppdrag som hyrläkare eller stafettläkare helt rätt för dig. 


Vad är en hyrläkare/stafettläkare? 

Hyrläkare eller så kallad stafettläkare är två av flera benämningar till läkare som föredrar att arbeta i konsultbasis på vårdcentraler, sjukhus eller andra medicinska sektioner. Fler beteckningar går under namnet resursläkare, bemanningsläkare samt konsultläkare.


Fördelar med att arbeta som staffetläkare

Behovet för stafettläkare har varit stort i många år och det blir inte mindre. Att arbeta som stafettläkare ger dig många fördelar oavsett om du önskar ta enstaka pass, arbeta deltid eller jobba på heltid.

Som hyrläkare hos iDoc får du:

- Själv välja när och hur mycket du vill jobba.

- Lyxen att påverka din lön.

- Slippa tänka på administrativa uppgifter.

Många av våra stafettläkare tycker att de främsta fördelarna med att arbeta är friheten att själv kunna styra sin tid. En annan fördel är att du får möjlighet att uppleva många olika arbetsplatser och på så sätt utvecklas i din yrkesroll. Vill du jobba minst 6 månader på samma arbetsplats kan vi givetvis även ordna det. Vi på iDoc hittar bemanningsuppdrag som passar dig bäst.

Som stafettläkare kan du äntligen fokusera på det kliniska och mindre på det administrativa. Mindre tid på pappersarbete ger mer tid för patienter. En marknadsmässig, konkurrenskraftig ersättning och förmåner är givetvis också en attraktiv faktor som gör att många läkare väljer att bli hyrläkare vid sidan av sin fasta tjänst.

Kontakta iDoc för mer info

Områden där vi erbjuder hyrläkare/stafettläkare uppdrag

Vi erbjuder varierande uppdrag inom allmänmedicin och specialistkompetens.

Primärvård:
Legitimerade läkare, allmänläkare, distriktsläkare
Specialist i företagshälsovård
Specialist i arbetsmedicin
Specialistläkare i psykiatri, ortopedi, kardiologi m fl.
Akutläkare

Medicin:
För specialistkompetens inom Barnmedicin, Internmedicin, Beroendemedicin, Arbetsmedicin, Geriatrik, Kardiologi, Neurologi, Lungmedicin, Medicinsk Rehab, Reumatologi, Gastroenterologi, Hematologi, Endokrinologi, Infektion, Patologi, Allergologi, Ortopedi, Anestesi, Dermatologi, obstetrik, gynekologi, onkologi

Kirurgi:
Anestesi och intensivvård, Plastikkirurgi, Thoraxkirurgi
Barn- och ungdomskirurgi, Handkirurgi, Kärlkirurgi

Radiologi:
Nuklearmedicin: Klinisk fysiologi, Onkologi

Oftalmologi:
För ögonläkare inom kataraktkirurgi, medicinsk retina, glaukom, barnoftalmologi, neurooftalmologi, okuloplastik samt allmän mottagning

Psykiatri: Psykiatriska specialiteter: Psykiatri, Barn- och ungdomspsykiatri, Rättspsykiatri

Att arbeta som hyrläkare hos iDoc 

Vi på iDoc ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi bland annat en hög service med flertalet intressanta uppdrag enligt dina behov och önskemål.

När du arbetar som hyrläkare via iDoc får du en driven och engagerad arbetsgivare som ser till att du bland annat får: 

- En personlig kontaktperson som hjälper dig med allt det praktiska
- Möjligheter till fortbildning och kompetensutveckling
- En marknadsmässig och konkurrenskraftig lön
- Skräddarsydda uppdrag 
- Frihet och flexibilitet
- Försäkringar
- Tjänstepension
- Kollektivavtal
- Semesterersättning
- Unika förmåner

Utöver det ovan står vi även för boende om du behöver flytta till annan stad och pendelkort om du jobbar i närliggande ort.

Välkommen att kontakta oss på så berättar vi mer!

Vi på iDoc hjälper dig!
Drömmer du om att själv styra över din tid? Önskar du utvecklas i din yrkesroll? Vill du spendera så lite tid på pappersarbete som möjligt? Då är uppdrag som hyrläkare/stafettläkare helt rätt för dig.

iDoc - Bemaningsföretaget som ger dig både trygghet och frihet

iDoc är specialiserade på bemanning av läkare som erbjuder många olika typer av uppdragsgivare. Vi har lång erfarenhet inom hälso- och sjukvård. Som hyrläkare hos oss kan du välja det uppdrag som du önskar och som passar dig bäst. Våra uppdragsgivare omfattar allt från små privata vårdinrättningar till större sjukhus. 

Hos oss behöver du inte oroa dig över boende eller spendera tid på myndigheter och möten. Din personliga kontaktperson på iDoc hjälper dig med allt det praktiska som till exempel resor, boende, bank, försäkringar, skattefrågor, löner och mycket annat. Vi erbjuder varierande uppdrag i hela landet och lägger stor vikt vid att lära känna alla våra hyrläkare för att kunna presentera det bästa alternativet för varje individ.  

Du kan välja om du vill jobba som anställd med lön eller bli underleverantör till oss där du får din ersättning utbetald till ditt företag. Vi är flexibla och erbjuder bekväma lösningar till dig som vill arbeta genom eget företag. Funderar du på att starta eget kan vi hjälpa dig med praktisk vägledning.

Om du är intresserad av möjligheterna att jobba som konsult hos oss ber vi dig fylla i intresseanmälan nedanför så kontaktar någon av våra bemanningskoordinatorer dig snarast. Du kan även alltid ringa in till oss via telefon 011 -4422292   eller direkt till en av våra bemanningskoordinatorer om du har några frågor eller funderingar. 

Kontakta iDoc för mer info

Kontakta oss