iDoc Läkarbilar

Nu är vi igång!

Vi är så glada över att välkomna dig till den allra första upplagan av vårt nyhetsbrev som uppstartad verksamhet.  Vi kommer regelbundet berätta om vår resa när vi ger oss ut på det spännande uppdraget akuta hembesök av läkare på uppdrag av Region Skåne

Start och inspiration

Vi är så glada att flertalet av våra fantastiskt duktiga medarbetare har erfarenhet från tidigare operatör och delar vår entusiasm och vårt engagemang. Inför start har vi tillsammans löst utmaningar med innovation och beslutsamhet. Vi har gjutit våra hjärtan och själar i detta projekt.

Bakom varje framgångsrikt företag finns ett team av engagerade individer som outtröttligt arbetar för att  ge bästa möjliga vård till patienten.  Vi kommer berätta hur vårt team arbetar och hur vi utvecklar verksamheten tillsammans. Vil vill här gärna dela några bilder från vår invigning mer er.

Vad som väntar

När vi ger oss ut på denna spännande resa kommer vi att dela uppdateringar, milstolpar och spännande nyheter med dig i varje nyhetsbrev. Du kan se fram emot att få inblickar bakom kulisserna i vår dagliga verksamhet. Tills dess, håll utkik, håll dig inspirerad och kom ihåg: varje fantastisk resa börjar med ett enda steg.

Gå med oss på sociala medier

Håll kontakten med oss på våra sociala medieplattformar för att få uppdateringar i realtid, smygtittar och exklusivt innehåll. Följ oss på iDoc - Vårdlösningar (@idoc.se) • Foton och videor på Instagram för att bli en del av vår verksamhet.

Varma hälsningar,

Ditt iDoc läkarbils team

 

Om ni har några funderingar får ni gärna kontakta oss: [email protected] eller [email protected]

Redan nu finns beställningsblankett för hembesök att ladda ner, såväl för ifyllnad på skärm som på papper.

BESTÄLLNINGSBLANKETT 01 pdf

BESTÄLLINIGSBLANKETT IFYLLBARA

Du har möjlighet att registrera din e-postadress för att få uppdatering när ny information publiceras här. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta någon av oss i ledningen.

VERKSAMHETSLEDNING

Lennart Skoog
MLA (Medicinskt ledningsansvarig läkare)
Telefon: 070-951 71 81

Malin Johansson
Enhetschef

Martina Bäck
Verksamhetschef
Telefon: 070-092 49 97

 

 

 

 

Områden vi utgår ifrån i Skåne

Kontakta mig