Vad är en bemanningssjuksköterska?


Som bemanningssjuksköterska jobbar du som konsult. Du har därmed friheten att välja dina arbetstimmar, helt på egen hand. Det kan vara en stor fördel för många som gillar variation och flexibilitet. På iDoc kan vi erbjuda dig som bemanningssjuksköterska trygga villkor och avtal samtidigt som vi ger dig bästa möjlighet till flexibilitet.

Våra bemanningssjuksköterskor har blivit en stor arbetsresurs inom vården utan att behöva arbeta under slitsamma förhållanden. Som bemanningssjuksköterska hos iDoc har du full frihet att bestämma över ditt egna schema.

 

Bemanningsföretaget som ger dig både trygghet och frihet


Vi är ett bemanningsföretag som värnar om vårdpersonalens välmående. Vi är fullt medvetna om vilken stor insats sjuksköterskor tillför till vården och vi värdesätter detta till fullo. Många sjuksköterskor jobbar under hektiska arbetsförhållanden och detta är något vi vill ändra på. Som bemanningsföretag är vår största prioritet att tillgodose våra bemanningssjuksköterskor med optimala arbetsvillkor. 

Som bemanningssjuksköterska hos iDoc blir du en del av vårt team från dag 1. För oss är det väldigt viktigt att alla våra medarbetare trivs på sin arbetsplats till fullo. Som bemanningssjuksköterska ska du känna att du själv kan påverka din arbetssituation samtidigt som vi är till för att stötta dig.

Hos oss får du som bemanningssjuksköterska: 

 • Konkurrenskraftig lön - Du får en marknadsmässig lön och även rätt till sjuklön.
 • Frihet - Du får själv välja dina arbetstimmar.
 • Personlig kontaktperson - Du får en kontaktperson som du får nära kontakt med, den personen är helt insatt i ditt arbete, logistiken runt allt från introduktion till schema.
 • Kompetensutveckling - Du får tillgång till fortbildning och vi stödjer dig alltid i din utveckling. 
 • Teamkänsla - Du blir en del av vårt team från din första arbetsdag. Vi erbjuder dig inte bara en arbetsplats utan vi ger dig även en community-känsla.

Se hur en dag på jobbet kan vara när vi följer vår bemanningssjuksköterska Karolina

Fördelar med att arbeta som bemanningssjuksköterska hos iDoc

iDoc är ett bemanningsföretag som är specialiserade på sjuksköterskebemanning och läkarbemanning. Detta innefattar yrken: stafettläkare, hyrläkare och bemanningssjuksköterska/konsultsjuksköterska. Dessutom har vi specialistkompetens i vårt team då vi har flera specialistsjuksköterskor och specialistläkare.

Hos oss kommer du känna dig som den VIP du är – en av samhällets viktigaste resurser som förtjänar den bästa servicen. Vi hjälper dig med allt det praktiska som:

 • Löner
 • Resor
 • Hitta boende
 • Försäkringar
 • Skattefrågor
 • Kurser & löpande utbildningar
 • Utbetalningar och mycket annat. 

 Du behöver inte oroa dig över bostad eller spendera tid på myndigheter. Vi kommer att ge dig en smidig onboarding samtidigt som vi finns med i din arbetsprocess och stöttar dig hela vägen. Allt för att du ska trivas och slippa lägga energi på möten och pappersarbeten.

"Jag älskar hemsjukvården och på iDoc kan jag handplocka de uppdrag jag vill ha. Innan kunde jag bli placerad var som helst. Jag trivs, har kul och det är en trygghet att ha kontrollen själv."

Läs mer nedan om Jacquelines erfarenheter som bemanningssjuksköterska hos iDoc. 

Läs mer här

Vad har man i lön som bemanningssjuksköterska? 


En bemanningssjuksköterska har generellt väsentligt högre lön än en sjuksköterska som är anställd inom region och kommun. På iDoc tillämpar vi individuell lönesättning efter kriterier som kompetens, erfarenhet samt den tidsperiod du vill arbeta (lön kan variera beroende på region och kommun).
Väljer du till exempel uppdrag under obekväm arbetstid (OB-tillägg) får du mer betalt än under vanlig arbetstid. OB-ersättning matchar Vårdförbundets kollektivavtal. 

Ytterligare förmåner vi har är ex betalda utgifter för resor och boende enligt kollektivavtalets regler.

Hos oss garanterar vi en hög och konkurrenskraftig ersättning samt frihet och flexibilitet.

 

Kontakta oss gällande just din lön
iDoc - Bemanningssjuksköterska 3

 Vi är bara ett samtal ifrån

Som bemanningssjuksköterska hos iDoc har du många spännande uppdrag att välja mellan. iDoc ger er en tryggare framtid ekonomiskt och bättre balans i livspusslet! 

Vi har uppdrag för dig som är ambulanssjuksköterskadistriktssköterska, barnmorska och psykiatrisjuksköterska. Men vi har även uppdrag för dig som jobbar inom anestesi, operation (kirurgi), intensivvård, medicin, onkologi, äldrevård och öppen hälso- och sjukvård för barn.

Har du frågor om oss som bemanningsföretag. Hör gärna av er till oss via telefon eller via intresseanmälan nedan!

Kontakta oss