Bemanningssjuksköterska

Är du utbildad sjuksköterska och drömmer om ett jobb där du har frihet att arbeta när du vill? Kanske vill du ha några extra timmar nu och då – eller vill du jobba heltid under en kortare/längre period för sedan ta en längre semester? Som bemanningssjuksköterska hos iDoc bestämmer du helt själv när du vill jobba och hur mycket du vill jobba. Vi erbjuder frihet och flexibilitet till sjuksköterskor i hela Sverige med en hög och konkurrenskraftig ersättning.

Värdesätter du självständighet, större frihet, högre lön, variation och flexibilitet? Vill du ha möjligheten att ta semester när du vill? Vill du kunna ha en annan bisyssla eller plugga vid sidan om? Då är bemanningssjuksköterska det rätta valet för dig. Du får chansen att prova olika arbetsplatser, du kan välja att jobba efter dina önskemål samt får möjligheten att träffa fler kollegor. Är det variation och flexibilitet det du vill ha i arbetslivet så är iDoc det självklara valet för dig.

Bli en iDoc-are du med!

 

Att arbeta som 
konsultsjuksköterska hos iDoc 

iDoc är specialiserade på sjuksköterskebemanning/konsultsjuksköterska och hos oss kommer du känna dig som den VIP du är – ett av samhällets viktigaste resurser som förtjänar den bästa servicen. Hos oss behöver du inte oroa dig över bostad eller spendera tid på myndigheter - Vi hjälper dig med allt det praktiska som:

  • Löner
  • Resor
  • Hitta boende
  • Försäkringar
  • Skattefrågor
  • Kurser & löpande utbildningar
  • Utbetalningar och mycket annat. 

Allt för att du ska trivas och slippa lägga energi på möten och pappersarbete.

Underkonsult eller löntagare?

Som löntagare får du din lön direkt på kontot och du har samma trygghet som vid anställning direkt hos vårdgivare.

Som sjuksköterska inom bemanning via iDoc kan du välja mellan att arbeta som underkonsult eller löntagare (anställd). 

Som löntagare (anställd) erbjuder vi kollektivavtal, friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus samt att du slipper lägga tid på det praktiska som fakturering. 

Vi hjälper till med allt från månadsavstämningar till fakturering och ersättning för dig som vill starta eget. Som underkonsult har du registrerat ett eget företag och fakturerar iDoc istället för att få lön som anställd. Genom att arbeta som underkonsult i eget företag tar du full kontroll över dina villkor.

Hur mycket har en bemanningssjuksköterska i lön?

En bemanningssjuksköterska har generellt väsentligt högre lön än en sjuksköterska som är fastanställd inom region och kommun. iDoc tillämpar individuell lönesättning efter kriterier som kompetens, erfarenhet samt den tidsperiod du vill arbeta (lön kan variera beroende på region och kommun).

Väljer du till exempel uppdrag under obekväm arbetstid (OB-tillägg) får du mer betalt än under vanlig arbetstid. OB-ersättning matchar Vårdförbundets kollektivavtal. 

Ytterligare förmåner vi har är ex betalda utgifter för resor och boende enligt kollektivavtalets regler. 

Hos oss garanterar vi en hög och konkurrenskraftig ersättning samt frihet och flexibilitet.

iDoc - Bemanningssjuksköterska 3

 Vi är bara ett samtal ifrån

Som bemanningssjuksköterska hos iDoc har du många spännande uppdrag att välja mellan. iDoc ger er en tryggare framtid ekonomiskt och bättre balans i livspusslet! 

Vi har uppdrag för dig som är ambulanssjuksköterska, anestesi, distriktssköterska, intensivvård, medicin, kirurgi, onkologi, operation, psykiatri, äldrevård och öppen hälso- och sjukvård för barn, barnmorska.

Har du frågor om oss som bemanningsföretag. Hör gärna av er till oss via telefon eller via intresseanmälan nedan!

Kontakta oss