Du bestämmer!

Är du läkare eller sjuksköterska och intresserad av att arbeta som konsult inom
vården börjar du med att skicka in ett CV och referenser så att vi får en bild
av vem du är. Berätta var, när, hur och i vilken
omfattning du vill arbeta.
Vi ger dig förslag på uppdrag utifrån dina önskemål.  

  • Klara Vigren - Sjuksköterska

    “Flexibiliteten och att själv kunna välja när jag ska jobba och när hon ska vara ledig är den största fördelen med att arbeta som bemanningssjuksköterska. Jag äger min egen tid - det betyder mycket för mig”
  • Frida Hellström - Sjuksköterska

    “Som konsult gör jag samma jobb och har samma ansvar, men jag känner mig fri på ett annat sätt. Uppdragen är tidsbegränsade och det är upp till mig att tacka ja eller nej om uppdragsgivaren är intresserad”
  • Jaqueline Mourou – Sjuksköterska

    "Som bemanningssjuksköterska blir man både omtyckt och duktig på sitt jobb. Som anställd får man mer ansvar, lägre lön och inte lika mycket tacksamhet. Nu har jag en helt annan livskvalitet"

Bli en i vårt gäng!

Gillar du att lära känna nya människor och anta nya utmaningar är vi arbetsgivaren för dig. Vi erbjuder varierande uppdrag i hela landet och lägger stor vikt vid att lära känna alla våra bemanningssjuksköterskor och läkare för att kunna presentera det bästa alternativet för varje individ.  

Även om du arbetar tillfälligt på olika arbetsplatser har du som konsult samma fördelar som anställda har, till exempel friskvårdsbidrag. 

Hos oss är allt möjligt!

Se våra aktuella uppdrag!


Jag vill jobba som konsult
hos iDoc!

Jag vill veta mer om tjänster som: