Vi utför PCR-test, antigen-test och antikroppstest

Välkommen att boka online!

Pris

Antikropp: 595kr
PCR-test: 1990kr (inkl. reseintyg vid negativt provsvar) 
Antigentest 650kr
Antigentest + Intyg 900kr (vid negativt provsvar)

Vi utför endast test på symptomfria personer. Exempel på symptom är feber, hosta eller snuva. Har du symptom ber vi dig kontakta 1177 för provtagning. 

Öppetider för provtagning

Vi har öppet för provtagning Måndag - Fredag (ej helgdagar). Vi erbjuder endast tidsbokning, ej Drop in.
Alla lediga tider finns tillgängliga på Boka Direkt.

Vi baserar intygen på de uppgifterna som du anger vid bokning. Kolla därför igenom dessa en extra gång så allt är korrekt. 

Info PCR-test

Labbet har 36-48 timmar på sig att analysera testet. Vid negativt provsvar skickas intyg på både engelska och svenska digitalt via mail. Om du provtar dig en torsdag eller fredag får du ditt reseintyg senast 48h efter testtillfället även om det då infaller på en helg.

Reseintyg

Det är upp till dig som bokar provtagning att kolla upp vilka regler som gäller för reseintyg till det land du ska åka. Det vill säga giltighetstid, typ av test etc. Vår standardmall för PCR-intyg visar enbart datum (ej klockslag) när testet kommer till labb, vilket är dagen efter provtagningstillfället. Det framgår även datum för när du som kund mottager ditt intyg.

Betalning sker via Klarna (du kan via klarna betala med kort eller faktura/delbetalning) eller med swish på plats hos oss på mottagningen.

Parkering finns ej i direkt anslutning till mottagningen utan vi hänvisar till Parkeringshuset Vårdtornet eller Spetsen som ligger 5 min promenad från oss.

Vid frågor kontakta