Vi växlar upp med nya spännande samarbeten

28 januari 2021

2020 slutade i en rasande fart och nu växlar vi upp ännu mer. Tack vare nya spännande samarbeten kan vi nu erbjuda PCR-test, antigentest och antikroppstest även i Stockholm.
Från och med januari i år erbjuder vi även personalstöd till Kriminalvårdsverkets 14 000 anställda. 

Vi har tecknat ett avtal med Kriminalvårdsverket som innebär att vi från 4 januari i år erbjuder samtalsstöd till myndighetens 14 000 anställda i hela landet. 
Under de senaste åren har vi byggt upp en smidig företagshälsovård med korta ledtider och personlig service. Vi erbjuder anpassade helhetslösningar till både stora och små företag och arbetar preventivt för att minska er sjukfrånvaro. Välkommen att kontakta oss om ni behöver hjälp med företagshälsovård.

PCR-test, antikroppstest och antigentest

Vi har inlett ett samarbete med Bonliva som innebär att vi nu kan erbjuda tester i både Norrköping, Stockholm och Haninge. Vi utför både PCR-test med friskhetsintyg vid negativt provsvar, antikroppstest och antigentest. Vi utför endast tester på symptomfria personer. 

Antikroppstest – Visar om du haft en tidigare infektion. Testet tar endast 10 minuter att analysera. 
Antigentest – Ett snabbtest för att upptäcka pågående infektion. Analyser görs på plats och svar erhålls efter 15 minuter. 
PCR-test med reseintyg – Testet upptäcker om du har en pågående infektion av coronaviruset. Provtagningen tar 15 minuter, testen skickas sedan till labb för analys. Vid negativt provsvar får du ett intyg, både på svenska och engelska. Ett PCR-test har högre sensitivitet än antigentest och krävs ofta som reseintyg. 

Läs mer och boka ditt test här!