Verksamhetschef till Vilbergens Vårdcentral

18 september 2020

I uppdraget som Verksamhetschef kommer du få möjlighet att starta upp vårdcentralen och tillsammans med dina medarbetare leda verksamheten med fokus på utveckling och tillväxt med hög kvalitet, där du är ansvarig för det operativa arbetet. Uppdraget som Verksamhetschef är brett, vilket också innebär att du är organisationens ambassadör och arbetar för att upprätthålla goda relationer med patienter, närstående, myndigheter och uppdragsgivare.

Exempel på arbetsuppgifter som kan ingå:

  • Du säkerställer att vårt kvalitetsledningssystem följs och därmed god kvalitet i vår leverans.
  • Du har budgetansvar med löpande resultatuppföljning och rapportering. 
  • Du leder och fördelar verksamhetens arbete samt innehar personalansvar vilket bland annat innebär medarbetarsamtal, lönesamtal samt planerar, avslutar och rekryterar utifrån resultat, kompetens- och personalbehov.

Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet av att arbeta som chef inom hälso -och sjukvård. Du har högskoleexamen inom hälso- och sjukvård. Tidigare arbetat med utveckling och implementering av nya rutiner och arbetssätt. Ett tydligt ledarskap och närvaro som skapar ett positivt engagemang hos medarbetarna. Flexibel, strukturerad och lösningsorienterad. Ha en tydlig kommunikation. Utbildning inom ledarskap är meriterande liksom erfarenhet av att ha arbetat som chef eller i ledande befattning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom primärvård.

Personliga egenskaper
Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Därtill har du goda ledaregenskaper med förmågan att motivera, skapa goda relationer, engagemang och delaktighet. Du samarbetar bra med andra och kommunicerar på ett lyhört och tydligt sätt. Vidare har du förmågan att fatta beslut och agera utifrån dessa. För att lyckas i rollen som verksamhetschef är det viktigt att vara närvarande i verksamheten. Du har ett helhetsperspektiv och bidrar till att vårdcentralens resurser används på bästa sätt. Du kan ge och ta feedback och motivera dina medarbetare att tillsammans uppnå verksamhetens mål samt goda resultat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Omfattning: 100%, tillsvidareanställning
Start: Januari 2021

Vid intresse skicka CV och minst två referenser till [email protected] eller ring 011-47 35 370