Välkommen till gänget Amanda Strandberg

19 februari 2021

Förutom energi och positivitet kommer vår nya bemanningskoordinator Amanda Strandberg både med kompetens och ovärderlig erfarenhet.
– Det känns spännande att komma in i en ny bransch och få arbeta på ett litet företag som är i en utvecklingsfas.

I början av februari klev ett nytt stjärnskott in på kontoret, Amanda Strandberg. Det tog inte många timmar innan hon kom in i vårt tajta gäng.
– Det känns jättebra och jag har fått härliga kollegor. Det är mycket nytt att lära sig och nya system att komma in i.

Amanda kommer att arbeta som bemanningskoordinator och se till att rätt människa hamnar på rätt uppdrag. Hon kommer närmast från ett Sveriges största bemanningsföretag.
– Vi jobbade med allt utom sjukvård, skrattar hon och fortsätter:
– Jag ville till en annan bransch. I och med att jag är utbildad undersköterska och har erfarenhet från vården kändes det helt rätt att börja arbeta på iDoc.

Just nu tar hon emot samtal från Kriminalvården, som vi inlett ett samarbete med och från människor som ringer angående Covid 19-tester. Samtidigt läser hon noggrant igenom alla uppdragsförfrågningar som kommer in varje dag för att komma in i arbetet ordentligt. 
– Det är spännande att arbeta på ett mindre företag. iDoc är i en utvecklingsfas, det är kul att komma in i början när företaget håller på att etablera sig och växa sig större.