Test som intygar smittfrihet – för företag & privatpersoner

10 september 2020

Med anledning av pågående pandemi har många länder krav på att du som resenär ska kunna uppvisa att du inte är infekterad med Covid-19. iDoc erbjuder dessa tester på plats där du är, på jobbet eller i hemmet. Smidigare än så blir det inte!

För att intyga att du inte är smittad med Covid-19 tas ett så kallat PCR-test. Det innebär att vi topsar dig i näsan och skickar testet till ett laboratorium för analys. Svar erhålles 1-2 dagar efter testning.
Vi erbjuder tester till företag och privatpersoner i Norrköping, Linköping, Söderköping och Finspång alla vardagar kl 7.00-18.00. Tid och plats enligt överenskommelse.

Friskintyg (medical certificate) utfärdas då testet är negativt. Det signeras av legitimerad läkare samt stämplas med mottagningens stämpel. Det anpassas även efter de krav som gäller för det land som du ska besöka. Intyget innehåller uppgifter om personens namn, efternamn, personnummer/födelsedatum, passnummer/nationellt id nummer, testdatum och testsvar. 

Intyget utfärdas även på engelska.

Olika regler gäller för olika länder avseende hur tätt inpå resan som testet behöver tas. Detta behöver du säkerställa och själv ha information om innan du bokar testet så att det har rätt giltighetstid.

Pris: 1990 kr/person. Swish iDoc AB 123-1842665
Bokning: maila [email protected] eller ring på nummer 011-4735370

Meddela önskemål om tid och plats, samt namn på de personer som skall testas.
När vi hittar en tid och plats som passar sker betalning i förskott via Swish. När betalning är erhållen kommer en bokningsbekräftelse och övrig information. Observera att tiderna är ungefärliga. 

Testet ger inte svar på om du tidigare haft en infektion, utan endast om du har en pågående infektion. Vi kan även testa för antikroppar, då tillkommer en kostnad på 200 kr/pers.

________________________________________________________________________________________

iDoc AB är ett ISO-certifierat företag och registrerad vårdgivare.

Vi ber er notera att iDoc AB utför en tjänst som omfattar att genomföra ett test och meddela ett testresultat, vilket vi erbjuder efter förfrågan från våra kunder. Vi har ingen påverkan på eller ansvar för eventuella ändringar gällande olika länders eller flygbolags regler/ageranden som avser resande. Det är individen som har ansvar att förmedla om det krävs särskilda uppgifter för ett giltigt intyg gällande inresa i det aktuella landet.