Letar du nya utmaningar? Välkommen till vårt gäng!

9 december 2020

Många som står inför valet att fortsätta sin fasta anställning eller gå över till att bli konsult i vården tvekar i och med att det är en helt ny värld man ger sig in i. Men när våra konsulter väl har testat livet som konsult i vården ångrar de sig inte. De berättar om större frihet, bättre betalt, mindre ansvar och en helt annan livskvalitet.

Vi på iDoc är grymt stolta över den fantastiska teamkänsla vi har lyckats bygga upp. Även om vi är ett bemanningsföretag har vi nära kontakt med våra konsulter ute på uppdrag. Konsulterna har även kontakt med varandra och har alltid någon att ringa till om de har någon medicinsk fråga eller bara vill prata med någon i branschen.
En av anledningarna till den bra relationen trots att vi arbetar på olika platser är att vi brukar bjuda in till aktiviteter som after works, bubbelfredagar och julfester. Vi saknar verkligen att få skämma bort våra konsulter och längtar tills det blir möjligt att bjuda in till olika events igen.

Större behov än någonsin

Just nu ser vi ett ökat behov på personal överallt i vården. Vi har varierande uppdrag att bemanna i hela landet. Våra konsulter har alla möjligheter att påverka var, när och i vilken utsträckning de vill jobba. Dessutom får de bra betalt för uppdragen vi förmedlar.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag på 4 000 kronor per år och en rekryteringsbonus på 3 000 kronor till den som rekommenderar oss till sina vänner. Bonusen betalas ut när personen har arbetat hos oss i 3 månader.

Låter det intressant, välkommen att fylla i vårt intresseformulär så ringer vi upp dig!