Kom och träffa Rose-Marie som berättar mera om hur du startar eget. 23/8 kl 17:30 på sandgatan 9

12 juli 2023

Om Rose-Marie! Jag hade tänkt att bli läkare men hamnade istället av en slump på ekonomispåret.
Efter några år på revisionsbyrå och advokatbyrå startade jag egen verksamhet inom ekonomi 1998. Jag har sedan dess haft egen verksamhet där jag arbetat med ett stort antal kunder och hjälpt dem med det mesta inom ekonomi: Bilda företag, bokföring, bokslut, deklarationer och skatterådgivning. Jag har eller har haft kunder i ett stort antal olika branscher och har erfarenhet av olika företagsformer.
Jag har också varit lärare på YH utbildningar inom ekonomi. Idag jobbar jag en dag i veckan med internutbildning och kvalitetsfrågor hos min förra arbetsgivare. Resten av arbetstiden ägnas åt mina kunder.

Kom och träffa henne den 23/8 på Sandgatan 9!