Team iDoc växer – välkommen Jessica

23 augusti 2021

iDoc fortsätter sin tillväxtresa och välkomnar ytterligare en medarbetare till kontoret – Jessica Pålsson. Hon kommer att arbeta som bemanningskoordinator tillsammans med Amanda och se till att rätt sjuksköterska och läkare hamnar på rätt arbetsplats.

Det har bara gått en vecka sedan Jessica Pålsson började arbeta som bemanningskoordinator hos oss.
– Jag är jätteglad att jag hamnade på just iDoc, alla har välkomnat mig med öppna armar. Det är ett härligt gäng som jag redan känner mig som en del av.

Tillsammans med Amanda kommer hon att bemanna de uppdrag vi får in med rätt konsulter.
– Detta är helt nytt för mig och det känns superkul. Jag gillar mötet med människor. Att få vara social med våra konsulter i kombination med administrativt arbete och planering passar mig perfekt.

Med bakgrund i skolvärlden

Jessica kommer närmast från skolvärlden och kan se flera likheter mellan branscherna.
– Jag hörde om jobbet via en bekant och är glad att jag sökte. Jag kan se flera likheter med skolan, det är hög arbetsbelastning och mycket människor i ruljans. Just vikariedelen, där man arbetar med en bank och placerar ut vikarier efter kompetens, liknar mycket de arbetsuppgifter jag har idag. Nu gäller det bara att lära sig alla begrepp så jag vet vad exempelvis en anestesisjuksköterska är. Det är jätteutvecklade och superkul!