Höst, förändring och nya möjligheter

25 september 2020

Vi lämnar en intensiv sommar bakom oss blickar fram emot en spännande höst. Arbetet är i full gång och vi står inför både förändring och nya möjligheter.

Under sommaren flyttade vi till nya lokaler på Sandgatan 9, som vi just nu renoverar. Det kommer att bli så fint! Samtidigt välkomnade vi en ny kollega, Sofia Eriksson, som tillsammans med Martina kommer att bemanna våra uppdrag med läkare och sjuksköterskor. I nästa vecka kommer även Lotta att börja arbeta hos oss på kontoret.
Vilket team vi kommer att bli! 

Efter förfrågan från våra kunder har vi börjat erbjuda PCR-tester för att kunna uppvisa friskhetsintyg inför flygresor till andra länder, då många länder har krav på att man ska kunna uppvisa ett intyg på att man inte har Covid-19.
Du kan läsa mer om våra tester här!

I september bjöd vi in våra konsulter på en uppskattad after work, där vi minglade och utmanande varandra i olika tävlingar. Vi avslutade kvällen med middag tillsammans. Just teamkänslan som finns mellan oss och våra konsulter är någonting vi är väldigt stolta över!

Förutom det rullar uppdragen in och vi hjälper till med rekryteringen av medarbetare till den nya vårdcentralen i Vilbergen. Just nu söker vi både läkare och verksamhetschef! Låter det som något för dig – hör av dig!

Är du sugen på att testa livet som konsult i vården är du varmt välkommen att kontakta oss!
Och du vet väl att du alltid är välkommen på en fika hos oss på kontoret om du har vägarna förbi!