Bli en iDoc-are du med!

17 mars 2020

Drömmer du som sjuksköterska eller läkare om mer frihet? Vill du arbeta några månader för att sen kunna ge dig ut på en längre resa? Jobba extra för att dryga ut kassan under sommarmånaderna? Testa hur det är att leva och arbeta i en ny stad? 

Hos oss är allt möjligt!

I och med att vi erbjuder varierande uppdrag över hela landet kan du som gillar att anta utmaningar och lära känna nya människor hitta det du söker. Och det är enkelt. Berätta för oss vad du är intresserad av, både vilken typ av tjänst, omfattning och var i landet du vill arbeta. Glöm inte att skicka med CV och referenser så vi lär känna dig lite bättre. Därefter får du förslag på uppdrag utifrån dina önskemål. Om något av dem intresserar dig presenterar vi dig för uppdragsgivaren. När du börjar på din nya arbetsplats finns vi med under hela uppdraget om det är någonting du funderar över eller vill ha hjälp med. 

Vi som driver Idoc har gedigen bakgrund inom vården och vet vad som krävs för att både du som anställd och våra kunder och ska känna sig trygga.

Här hittar du våra lediga uppdrag!